Instructeur

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Kim, instructrice van Zingevers.

Een groot deel van mijn professioneel leven breng ik door als begeleidster van jongeren. In mijn hogere studies heb ik een bachelor orthopedagogie behaald.

Samen met mijn partner heb ik twee schatten van kinderen. Zowel als begeleidster en als mama kom ik veel leermomenten tegen. In beide rollen ben ik erg gedreven, waardoor ik ervaarde dat ik tijd nodig had om tot rust te komen.

Maar hoe doe je dat? Even nadenken, reflecteren of piekeren. Deze zaken zijn mij niet vreemd en kunnen eveneens als één van mijn krachten gezien worden.

In mijn zoektocht kwam ik al snel mindfulness tegen en ik volgde in 2020 een training. Deze training inspireerde me en maakte me nieuwsgierig, dus ging ik de opleiding tot trainer volgen. Ondertussen mag ik mezelf dus instructrice noemen van Zingevers.

Deze trainersopleiding heb ik bij See True gevolgd, waarbij ik me op regelmatige basis verder kan bekwamen zodat ik jullie steeds meer nieuwe onderwerpen kan bijbrengen.

Daarnaast ben ik enorm sportief. Naast 25 jaar voetballen, speelde ik ook volleybal en liep ik onder meer de 10 Miles. Door het moederschap waarbij mijn focus tijdelijk volledig op onze kindjes lag, bleef enkel het lopen nog over. Ik loop momenteel verschillende keren per week.

Mijn doel is om jou te laten kennismaken met mindfulness en hoe je mindfulness kunt trainen. Graag wil ik je begeleiden en laten proeven van hoe je bewust kan leven door gerichte aandacht te geven!

Volg ons ook op Facebook voor de laatste updates.