Mindful Coaching

Onze Mindful Coaching is een individueel traject. Je leert om terug in contact te komen met jezelf en we leren je omgaan met jouw probleem.

Wat is een Mindful Coaching?

Je kan individueel de cognitive based mindfulnesstraining volgen. Je volgt dan gedurende 8 weken 2u/keer of 16 weken 1u/keer individueel de volledige training. Er wordt tijdens deze training uitgebreid stilgestaan bij persoonlijke uitdagingen en coaching.

Je kan individueel ook losse afspraken maken om kennis te maken met mindfulness. We plannen dan één of meerdere afspraken in, afhankelijk van je vraag en nood. Ook mensen die al een training gevolgd hebben en vastlopen of op zoek zijn naar verdieping, kunnen hiervoor een afspraak maken.

Ik, Kim Gevers, geef deze coaching zelf. Op basis van mijn ervaring in het begeleiden van anderen in combinatie met mindfulness, ga ik samen met jouw op pad.

Individuele mindfulnesscoaching kost 55 euro per uur. De training kan wekelijks of om de twee weken gevolgd worden, de losse afspraken worden afhankelijk van de vraag ingepland.

Je kan je inschrijven via een mailtje naar info@zingevers.be of via de website.

Wil je starten met een groepstraining? Dan is onze Mindfulness Training iets voor jou. Ze geven jou een eerste ervaring met Mindfulness. Ontdek de weg naar meer rust in jouw hoofd.